• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ändrade planer

  Avbokade tävlingen på favoritklubben om en och en halv vecka. Funderade lite, och det var så få starter så trodde inte det skulle bli något (sista anm.-dag idag), och OM den skulle bli inställd så skulle jag bli "tvungen" att efteranmäla till Forserum istället. Sura pengar när de inte växer på träd, och när jag dessutom inte kan räkna med att det kommer gå bra. Det kan man ju i och för sig aldrig göra, men visst känns det bättre med mer rutin!
   
  Valde därför att avanmäla Lenhovda (buhu) och anmäla till Forserum istället. Har aldrig varit i Forserum tidigare men av anläggningsskissen att döma har de bättre framhoppningsmöjligheter och dessutom vet jag att de har större bana (=bättre bromsmöjligheter ;) man måste tänka på allt, hähä. "The plan B", kan man säga.) Vet att de gärna bygger inbjudande där också, så det borde passa. Det är bara ca en halvmil längre, så inget märkvärdigt. Det blir nog bra.
   
  Och det kommer garanterat fler tävlingar i Lenhovda, även om det skar lite i mig att välja bort det stället. Men så får det bli. Istället blir det HEJ FORSERUM nästa söndag!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.