• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Älsklingspärl

  Kom ut till stallet runt halv åtta-tiden ikväll. Började borsta min gula stjärntant och fann sedan en typ kvölaktig grej på ett av benen. Det var inget hon bekymrade sig över och hon var helt ohalt (kollade ju det såklart) så gjorde ändå i ordning henne och tog en luuuuuugn tur. Över en halvtimmes skritt och sen lite lugn trav i två omgångar, sen skritt hem. Promenad/knappt jogging i byn bara. Genom att hon får motion så kommer blodcirkulationen igång och det är aldrig fel.
   
  Känns ändå lägligt med den inplanerade vilodagen imorgon.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.