• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis idag

  Hon var mjuk och fin när vi började rida idag. Kul! Fortsatt med lite samma tänk idag, ställa lite höger, lite vänster. Red därefter lite volter på en äng men övergick snart till en åtta med byte "mellan" volterna. Hon bytte för det mesta bara fram så vi gjorde det ett tag, men med mer tryck fick vi till några vettiga byten. Gjorde inte så mycket mer efter det utan red runt i byn. Hon blev väldigt taggad efter ett tag, så markarbetet gav nog inget egentligen. Det är nog som bortblåst imorgon. Men hon är iaf en rolig häst att rida och hon är även så tacksam över den tiden man lägger ner på henne och det känns bra. Hon är verkligen så himla snäll!
   
  Har fått höra att det är mycket linjer och skit på tävlingen imorgon, så det blir spännande! Jag räknar med att åka själv, så tyvärr blir det inga filmer vilket är väldigt tråkigt då jag värdesätter dem så högt. Det gör mycket med filmer, men så är det tyvärr.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.