• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Waiting

  Jag skulle verkligen jättegärna åkt upp till GHS, men det blir inget med det. Skulle ju kunna åka upp spontant sådär, men nej. Det blir datorn istället och lite klickande och så vips - paket på väg hem till mig!
   
  Har klickat hem en grej redan, och utöver det så är det två saker jag ska köpa. ÄNTLIGEN en systemkamera! Blir väl en under nästa vecka tror jag (eller när vi nu åker till Jönköping nästa gång). Sen ska jag även köpa en tävlingskavaj, och det blir nog i samma veva. Man vill ju prova först.
   
  Idag är en hästfri dag och jag måste erkänna att det känns riktigt skönt! Bara dryga sig och ta det lugnt, utan press och utan krav. Ibland så kan det sitta fint med sådana dagar. Det är ganska planerat; Pärla får några dagars "off" medan Aleccis och jag (mest jag) väntar på hovslagaren så hon får på en ny sko. Sen blir det ridning igen och jag har tänkt, som jag nämnt, att hoppa några språng på samma försiktiga höjd innan vår lilla debut. OM Jag längtar! Kommer verkligen bli jättespännande! Jag har inga förväntningar, men går in med positiv inställning och ska mest bara prova. Så kuuul! Hoppas nu det går vägen och att vi är redo för då blir det till att boka in fler och så småningom en lokal debut någonstans i krokarna.
   
  Kolla in luggen som jag tvångssparar! Visst är det lite skillnad?! :D
   
  Åh, hon är så himla snäll. Det gäller bara att vi är överens om sinnesstämnigen... (;


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.