• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vi hade i alla fall tur med vädret - igen

  Tävlingsdagen igår var en av de bättre! Det var så socialt med trevligt folk och vädret var på TOPP! Så även om Pärla inte vill mer, så gör det inget. Det var en bra dag och det känns så himla bra att inte gräva ner sig utan istället uppskatta de andra sakerna, runt omkring.
   
  Vad gäller själva tävlingen och våra starter så måste jag ändå dra ut minst en bra grej. Det var detta med lugn ridning osv. Jag red så och det gjorde jag även de få hindren på banan i första klassen. Det var så himla härligt att faktiskt... ta det lugnt och inte bara stressa igenom. Jag fick faktiskt känna hur det ska vara och det var en jättehärlig känsla! Är verkligen genomärligt nöjd med det. Äntligen kunde jag hålla det jag ville och rida som jag tänkte. Sen att det i sin tur ledde till bromsad hjärnverksamhet och ingen jävlaranamma är en annan femma.
   
  Vi hade bra utgångsläge till båda klasserna. I andra klassen blev jag ... väldigt arg på Pärla, men när jag krävde lite av henne så gick hon som tåget! Klockrena språng på framhoppningen, framme för skänkeln, positiv osv. BRA utgångsläge, men ändå ville hon inte. Vi kom över på sista försöket och det får räcka.
   
   
  Jag har till 90% bestämt mig nu. Det kommer bli en förändring och den kommer bli drastisk. Det är jättejobbigt för mig men jag ska ta mitt ansvar nu. Dock är det inte "hugget i sten" förrän om ett par veckor när jag har sugit på karamellen ett tag.
   
  Ägarna till min förra ponny, Mellonie, var där! Tråkigt att vi inte kunde visa någon bättre sida, men det är sådant som händer. Det var lika härligt som vanligt att prata med dem och jag är såååååå glad över att de är de och att det var just där min fina lilla ponnytjej hamnade. :')


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.