• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Veckoschema v15

  Det kommer kännas väldigt konstigt när jag i eftermiddag kommer ut till stallet. Lite tomt, men väldigt slappt och skönt. Blir såklart ridning av båda. Igår hade jag en tanke på att rida barbacka med Pärla för det var ett tag sedan. Jo, men så blir det nog. Myspys!
   
  Pärla
  Lägger upp ett halvspikat veckoschema för att se så att vi får med allt jag vill i veckan och se så att hon är redo för tävlingen sedan. Om det är någon som ändras/är osäkert så är det onsdagens och torsdagens motion. På söndag startar vi igång tävlingssäsongen på riktigt för i år!
   
  Måndag: barbacka
  Tisdag: galoppintervaller
  Onsdag: vila/rida ut?
  Torsdag: rida ut?
  Fredag: hoppa
  Lördag: framåtcheck (övergångar)
  Söndag: tävling
  (Måndag: vila)
   
   
   
  Aleccis
  Här ser det minst sagt annorlunda ut! Vi ska dressyra ganska mycket, men såklart måste jag ta hänsyn till underlaget och det är för det mesta antingen för mjukt eller för isigt (på vissa ställen) just nu, och dessutom är det ingen jättebra idé att nöta fler dag på raken för det orkar hon inte än, fast det kanske är dags att prova det igen och hoppas på mer styrka? Dressyr med omväxling blir det för hennes del denna vecka, så gott det går i alla fall.
   
  Måndag: ut (hedbrants eller backen?)
  Tisdag: dressyr
  Onsdag: dressyr
  Torsdag: ut (hedbrants eller backen?)
  Fredag: dressyr
  Lördag: dressyr
  Söndag: vila
   


  Kommentarer
  Felicia

  Finfin blogg, kul ed fjording alltid velat ha en! Tävlar du med den? :) kram

  2013-04-08 @ 16:17:32 | URL: http://riderstory.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.