• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Trevlig dag

  Hästarna har fått vara nakna idag och det är så skönt att kunna klä av dem. Tyvärr kan jag inte göra det varje dag då det är för kyligt när jag åker om morgnarna men nu så får de minsann sola!
   
  Under eftermiddagen/kvällen ska vi åka mot Nässjö för att plocka ut min systers killes bil som har varit på vinterförvaring. Givetvis följer de med, då det är de som ska hämta ut den. Senare ikväll åkter vi till Nässjö igen (denna gång enda dit) för att vara med på en bilträff. Innan vi åker dit ska jag åka ut och räffsa bort smuts på hästarna (haha) och klä på dem sina täcken igen - det lär bli dammigt!
   
  Så det har blivit, och fortsätter att bli, en dag med ganska mycket innehåll; precis så man vill ha det såhär i vårsolen. :)
   


  Kommentarer
  Noomie Sundell

  MAAAAAH! Jag skulle också åkt till Nässjö, men är fast på jobbet till 22:30. Sucks!

  2013-04-05 @ 17:54:17 | URL: http://lexx.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.