• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävlingssugen och sur

  Igår kändes det som att det var idag jag skulle tävla. Inte så mycket så att jag trodde på det, en stämningen och så var precis som om det var tävlingsdags. Men det dröjer en vecka innan vi tuffar iväg på vår första lokala. Innan dess hoppas jag hinna hoppa över riktigt hinder någon gång men om vi ska åka någonstans så måste jag ha transporten och det är väl där problemet kommer in. Den är utlånad ("över påsk" hette det) och den har fortfarande inte blivit tillbakalämnad. Ärligt talat så gör det mig jävligt sur. Min transport, som jag har tänkt att använda flitigt nu när det är körvänligt väglag för att kunna rida Aleccis vettigt och hoppa med Pärla.
   
  Det finns ju en (många) anledningar till att jag inte vill låna ut mina grejer och detta är en. Fan om den kommer tillbaka i dåligt skick (vilket den har gjort av andra som har lånat den, morr!)... Nej, nu ska jag ta tag i den där transportfrågan och försöka få tillbaka den, illa kvickt! Man klarar sig knappt utan när man är van att ha en!
   
  Såhär är det, att jag tänkte lägga en asintensiv månad att kötta massa ridhusridning samt hoppning och har börjat ta reda på grejer som gäller i det ridhuset osv, men SÅKLART så skiter det sig på grund utav att transporten är utlånad - och det bra mycket längre än vad som sas (vad jag vet iaf?).
   
  Vad gör jag om den inte är hemma i veckan? Eller till tävlingshelgen?! *Inte det minsta nervös eller stressad eller så.., fuckfuckfuck*
   


  Kommentarer
  Tova ~ TOVAEIVINSON.SE

  Hej! Tänkte ta och tipsa om min pågående bloggtävling där priset är ett snyggt schockemöhle schabrak i valfri färg. Bara genom att ägna någon minut av ditt liv och följa tre enkla steg så är du med i tävlingen och har chans att vinna detta! Här hittar du tävlingen: http://tovaeivinson.se/2013/april/vinn-ett-schabrak-fran-schockemohle.html#comment

  Kram! (Sorry om du inte vill ha sådana här kommentarer, men hittade ingen information om det på din blogg!)

  2013-04-07 @ 17:43:58 | URL: http://www.tovaeivinson.se
  Lovisa

  Gud vilken fin bild :D Vilken ras är det på hästen?

  2013-04-07 @ 19:04:13 | URL: http://looviisaar.blogg.se
  Frida

  Fin blogg:)

  2013-04-07 @ 20:17:13 | URL: http://fridaaaxelsson.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.