• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Rullians

  Sådärja! Då var alla gamla mobiler sålda via tradera och jag har även köpt mig en till sadel som är betald och redo för att komma hem och bli provad. :] Det är en 16,5:a och jag hoppas den passar min rumpa (också) - vilket ingen av de andra stora, feta sadlarna gör. Inte för att jag bryr mig, men tänkte att det kunde vara värt att prova en som är mindre i sitsen med. Testing, testing!
   
  Dagen började med en introduktionsdag och det känns bra! Imorgon drar vi igång på riktigt och sen kommer det rulla på.
   
  Därefter köade jag på AF i TVÅ OCH EN HALV TIMME!!!!! Det räcker inte längre att avsätta EN TIMME i kö för att gå dit, utan nu är det tal om TIMMAR, dvs, plural. Tio minuter i stängning fick jag tid och kunde fixa mitt kvicka ärende. När jag satt där och väntade började jag förbereda mig för att bråka/ställa till en scen med att vägra gå därifrån innan jag har fått som jag vill, men det behövdes alltså inte. Anledningen till det är att jag vet att de kan be folk återkomma nästa dag pga att de stänger! (De jobbar alltså inte över, som typ alla andra arbeten tvingar en att göra, utan sjasar ut än om det går över deras arbetstid...) Men nu kunde jag vara snäll.
   
  Sen var jag heeelt slut. Totalt genomtrött. Orkade ingenting. Men en bra stund senare tog jag mig ut till stallet och retade Pärla lite. ;) Jag silade havren genom durkslaget (bara en sådär 40-50 liter) för att få bort massa ogräsfrön som jag inte vet är bra eller dåliga i den mängd det fanns i det spillfodret jag tog igår. Det blev jättefint efteråt och durkslaget fungerade prima! Det tog dock nästan en och en halv timma för att göra allt men skönt att ha det gjort. Jag satt utanför dörren i kvällssolen medan Pärla stod där inne och dreglade, hahahaha. Så elak var jag ;) Lät henne få en tugga då och då och hon höll på med allt möjligt där inne medan hon väntade. Sötpärl.
   
   
   
   
   
  Nu blir det läxläsning och därefter ska jag försöka sova den här natten. Var jobbigt trött under dagen och satt och gäspade hejdlöst - så ska det inte vara i morgon! Förresten så kändes det verkligen som augusti när vi satt där. Solen i ryggen, "ny klass", skolstart osv. Det riktigt luktade sensommar! Tänk vad skönt det blir när min hjärna fattar att det faktiskt går mot sommaren, och inte har passerat den. Sommarmånaderna borde kännas fler och längre på så vis, men det beror iofs på hur resten av sommarvädret blir. Hur som helst, så ska jag göra lite nytta nu. Hejsvejs!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.