• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärla igår

  Pärlahäst och jag körde på galoppintervaller. Men hon fick gå ca 35% mer än vanligt och hon kämpade på riktigt bra!
   
   
   
   
  Igår använde jag mig av runtastic-appen för att få en överblick. Det blir lite missvisande med färgerna (eftersom man inte kan gå efter grönt, gult, rött som gångart utan det är hastigheten) och då ser jag att vi inte håller direkt jämn hastighet och att vi även travade på hyfsat med. Sen syns det även att appen inte är jätteexakt utan den har även kommit lite "efter" och (vi korsade t ex inte vägen i galopp och vi skrittade inte en bra bit på en av galoppsträckorna. Men ändå, kul att veta hur långt det var osv.
   
  Jag kollade på appen då och då, och med lite kvick huvudräkning kom jag fram till att Pärla fick galoppera knappt en halvmil ungefär, fast uppdelat på flera gånger givetvis.
   
   


  Kommentarer
  Noomie Sundell

  Coolt! Den appen måste jag ladda ner! :D

  2013-04-11 @ 11:15:20 | URL: http://lexx.blogg.se
  Noomie Sundell

  Coolt! Den appen måste jag ladda ner. :D

  2013-04-11 @ 11:15:56 | URL: http://lexx.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.