• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nakenfisar - bilder Pärla

  Jag hann bara rida en häst då det strulade med foder som var slut osv. Sånt man inte räknar med (havren, alltså) och det drog ut på tiden så valde att bara ta H1:an i lugn och ro istället för att skynda för andra dagen på raken. Det gick i alla fall bra och tack vare vädret var det ännu bättre!
   
  Angående fodret så är det producerat på gården och finns i sädesmagasinet (samma bygnad som stallet) men jag går ju givetvis inte där dagligen och hivar upp några deciliter till Pärla utan har en egen hundfoderbytta som jag använder och när jag skulle fylla på så var det slut - men jag lyckades få tag i "spill" som inte maskinerna får upp så det löste sig. Känns ju rätt surt att köpa havre annars, haha! Precis lika illa som att köpa mjölk. KÖPA liksom, när det hela livet har funnits utanför dörren om det är slut. But life changes...
   
  Hästarna fick som sagt vara nakna idag - skönt för dem! Från 11-17 lät jag dem vara utan täcken. När jag sedan kom tillbaka och skulle ta på dem igen så var jag såklart tvungen att ta massa kort (dock med telefonen så de är inget vidare,) men det syns iaf vad det föreställer.
   
  Börjar med Pärlahäst. Aleccis bjöd på lite rörelse så det blev fler bilder och dem kommer upp framöver. Blir en del bilder nu som omväxling :)
   
   
  Shake it! (y)
   
   
  Eftersom H1 är en riktig täckesmördare så har jag gjort en liten lösning så att hon kan använda även de trasiga täckena (vilket innebär att jag slipper slösa på ännu fler täcken... Tror vi är uppe på 3 eller 4 under dessa månader). Det är tydligen svårare att få grepp om ländtäcket och riva sönder det - och det tycker jag är bra! Som sagt har det fungerat bra och den enda nackdelen (förutom att ha massa egentligen onödiga grejer på henne) är att det kanar bak lite tills nästa dag. Det är tur att Pärla inte bryr sig om det blir lite på sned/halkar bak lite.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.