• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig

   
  Gummityglar, gummityglar, gummityglar... Minns ni vad jag sa om dessa när jag precis köpt dem och började rida med dem? Mer eller mindre "UÄÄÄK!". Jag ogillade "jong-effekten" (homemade ord) då jag inte tyckte det blev rätt känsla. Men nu har jag ångrat mig. De är rätt trevliga att rida med, trots allt. Mjuka och snälla mot händerna och det känns som man fåt mjukare händer med dem? (Troligen inbillning, men skitsamma). Känslan är rätt trevlig faktiskt. De går inte om mina favvotyglar (gummiväv), men de duger. Eller njae, lite bättre än så till och med. Helt okej att rida med!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.