• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lång stalldag!

  Det gick bra att rida idag (Pärla är perfekt till allt, älskar den hästen över allt annat <3) men Aleccis var billig idag. Har knappt något att säga om henne ens... Men det blev bättre och det är huvudsaken! Nu blir det endast dressyr ett tag framöver... Men jag tycker om henne ändå. :) Red även H1 idag för näst sista gången och jag mååååste bara säga: TÖÖÖÖLT<3 Haha, fyfan vad trevligt det är :] Och det bästa av allt är att det är jag som har introducerat det för hästen dessa senaste dagar. Äntligen något denna häst fattar från början ;) Hahaha, nej men det har verkligen blivit en ridbar häst (äntligen) och jag kan inte annat än att vara nöjd. Imorgon åker H1 hem och det blir med blandade känslor.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.