• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kan inte se mig mätt

  Han är så jäkla fin! Sen måste jag ändå få känna mig lite stolt också, eller iaf nöjd - för det är jag! :) Tänk, så bra det blev. Ärligt talat tar han även min storlek mycket bättre än vad jag någonsin kunnat tro. Jag skäms inte på hans rygg (skämdes* nu rider jag honom inte längre). Vad bra det kan bli om man bara gör det i rätt ordning och hela tiden strävar framåt. Det var ett väldigt roligt och givande jobb och skulle någon fråga om jag skulle göra om det skulle jag absolut säga ja. Ååh, vad roligt det var! Tänk, när jag hade fullt sjå till att få honom att bli longerad ett helt varv i höger varv. Han var envis och försökte med både det ena och det andra. Men så hamnade vi där til slut. Med bästa möjliga resultat, och längst fram bland småhingstarna födda 09. Fantastiskt!
   
  Cronas Adde, bästa 4-åriga russhingst på hingstpremieringen i Grevagården 2013. Smygkik på ridprovet:


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.