• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kalas

  Idag blir det kalas. Frågan är om jag ska rida innan dess, efteråt eller inte alls..? Än har jag inte bestämt mig. Hur jag än vrider och vänder på det kan jag inte rida alla så om det blir ridning - vilka blir det då? Häst1 som den så fint kallas, haha, är givetvis högsta prioritet för dagen, men blir det någon av mina också? Hmm.. De kommer antagligen få stå imorgon då utbildningen börjar då och jag vet inte hur länge den håller på (heldag?) och därefter har jag andra ärenden. Så där har jag lagt in en vilodag för att slippa stressa.
   
  Men det lutar åt att H1 och Storhäst går idag, och Pärlahäst dessvärre får två vilodagar alternativt att jag hinner ta en häst imorgon och då blir det henne. Älsklingshästen vilar sig ju inte direkt i form ;)
   
   
  Men då är det bara att ligga i, och inte sitta här och slappa. :)


  Kommentarer
  Henny Vinlöf - blogg om tävlingshästar på olika nivåer!

  SV: Den är ifrån Hööks. Det är denna magplattan http://www.hooks.se/product.aspx?productid=330164&deptid=103&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC

  Svar: Okej, ska höra med en annan tjej från krokarna som också hade en, innan jag bestämmer mig. :)
  vinna.blogg.se

  2013-04-01 @ 11:51:51 | URL: http://hennyvinlof.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.