• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jag i tecknad gubbe-form

  Den här gubben är såå mig! Det är ett förbud-tecken och gubben kliver bara rakt igenom och vidare (eller så bär han på det, men skitsamma).
   
   
  Vi, jag och min sambo, har väl lite *finneringetbraord* syn på detta med trafikregler och lagar. En dag för lite sedan så åkte vi i bilen och störde oss på folk som inte kan köra/är för fega osv. Man måste ju vara lite "på" för att trafiken ska flyta i vissa situtioner. Vi snackade om något som gällde heldragna linjer och så sa min gubbe något i stil med (inte helt ordagrant): "ja, men det är ju ingen garanti på att inte någon kör om, det är ju bara en lag". "Bara en lag." När han sa det tänkte jag på hur vi faktiskt ser på saker och ting. För det är ju så; det är ju bara en lag. Det är en lag, reglel eller vad som helst. "Bara". Bara en lag. Så är det. Tänk på det, det är bara en lag. Haha, det var ett jävla tjat!


  Kommentarer
  Hanna

  Fast det finns ju en anledning till att det finns lagar. Om det är heldragna linjer så betyder ju det att det är stor risk att köra om alltså väldigt korkat. Jag tycker att man får utsätta sig själv för vilka faror man vill men att utsätta andra för fara i trafiken tycker jag är riktigt elakt. Och det är även om man tycker att man är så bra att man klarar av det. Det finns många människor som lever utanför Sveriges lagar och då är man ju "bara" kriminell.

  2013-04-09 @ 14:18:25 | URL: http://hannakjonsson.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.