• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hur svårt kan det va..?

  Det är två saker som har poppat upp i skallen på mig som jag har stört mig på ett tag/stör mig på när det händer. Jag vet inte, men ibland undrar jag om folk är läskunniga samt har något där inne som de kan använda att begripa saker med. (Skitsamma om man ens kan säga så.) Det andra handlar om en grundgrej man lär sig bland det första man gör i sadeln. Regel nummer ett, eller i alla fall någon av dem i början.
   
  Hur svårt kan det vara att skaka yoghurten?!
  Yoghurt, juice, köpevaniljsås, fil, flytande mediciner m fl, det är många varor som man ska skaka innan man öppnar dem/tar av dem. Det står på dem; klart och tydligt ofta på fler ställen och dessutom fattar man att man ska skaka och framförallt varför - för ja, det är inte direkt för skojs skull utan av en anledning. Det stör mig när en del inte gör det, för man förstör hela innehållet genom att göra så då man bara häller ut det "tunna" och det "tjocka" blir kvar tills sist. Det blir inte riktigt som det ska och även om det kanske inte alltid märks på smaken så påverkar det som sagt allt i den förpackningen. Det gillar jag inte.
   
   
  Hur svårt kan det vara att rida lätt på rätt sittben?!
  Det var nog det första man fick lära sig när man började rida; rätt sittben. Det är ofta man ser filmer där ryttaren verkar skita i vilket sittben som används. Nu syftar jag inte på barn, utan vuxna ryttare. Om jag kollar på en försäljningsvideo av en häst kan det störa så mycket att man tappar intresset - och hur bra är det på en skala när man vill sälja sin häst? Det ska vara rätt sittben och vet man inte vilket det är ser det fan bättre ut att sitta ner i sadeln istället.
   


  Kommentarer
  Martina

  Hahaha åh! Jag älskar att INTE skaka produkterna, knäpp som jag är (a). Älskar när man kommer till slutet och endast det tjocka och goda finns kvar :D brukar även öppna yoghurten och hälla av "vattnet" i början, så finns bara det tjockiga kvar ;)

  2013-04-08 @ 19:38:49 | URL: http://retardriders.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.