• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hemstudier

  Idag har jag hemstudier och snart ska jag ta tag i dem. Några kapitel (ett i läxa, två frivilligt) och sedan svara på frågor. Det är rätt konstigt... Även om det är kul och intressant så bara för att det heter "läxa/hemstudier" så är det svårt att ta tag i. (:
   
  Andra planer idag är att göra ost- och skinkpaj med sallad, handla och så ska jag nog svulla i mig massa skit som typ godis och chips för idag har jag en dålig dag och då är det fan okej. Blir nog en rätt skön eftermiddag och kväll idag.
   
  Pärla och jag hoppade innan. Hon gjorde verkligen så gott hon kunde och försökte verkligen göra rätt. Men jag hittade verkligen inga avsprångspunkter idag?! La henne alldeles för nära gång på gång och det blev skit och elände av det mesta. Inte bara en bom föll, utan det var gång på gång. En gång stannde hon men annars hoppade hon hur illa det än blev (två gånger igenom hindren). Alltså hur dålig får man va?! Det känns som om jag måste träna på detta med avstånd igen... Men som sagt, hon kämpade på bra och på söndag ska jag ge henne bättre förutsättningar!
   
  Aleccis reds ut, och vi hade ingen bättre dag. Imorgon rids hon före Pärla, punkt.
   


  Kommentarer
  Lina

  Om du ska skicka vidare information så kolla upp att du skriver rätt fakta. Hanna har ingen häst :)

  "En tjej har skrivit om Peter (han har flyttat in i samma stall som hennes häst)
  http://hannakjonsson.blogg.se/2013/april/en-ny-ponny-i-stallet.html#comment
  Datum: 11-04-13 | Tid: 15:28
  URL: http://vinna.blogg.se"

  2013-04-11 @ 21:37:11 | URL: http://olinao.blogg.se
  My

  Hej Hallå, hittade hit av en slump... Väldigt trevlig blogg och super fin header!
  Nyfiken och vill följa nedräkning för föl 2013? Första är beräknad om 22 dygn redan och andra ska ha den 21/Maj...
  Kram My

  2013-04-11 @ 21:40:37 | URL: http://www.myes.blogg.se
  Ellen

  Hej!

  Har börjat hoppträna nu på allvar! 2012 04 23 alltså idag ;) så hoppade jag studs för första gången med min fjoding :) Vet du några bra hopp träningar? Som man kan göra enkelt hemma?

  2013-04-23 @ 19:29:50 | URL: http://ellenolssson.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.