• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fredag - första dagen ut på helgen

  Ja, det är underbart att knöka ner huvudet i kudden och den omringar huvudet. Mycket skönt. Att man alltid ligger allra bäst när man ska kliva upp? Störande, yes.
   
  Helt och håller frivilligt klev jag upp skapligt för att så småningom komma ut till hästarna (så snabbt som möjligt). De ska ridas allihop och det bästa av allt är att det inte är någon tidspress! Efter hästeriet blir det lite folk här i krokarna tror jag och då blir det att umgås med dem.
   
  Just nu är det på topp! Snart är allt på rätt köl och vardagen (och dess rutiner som jag egentligen inte är något direkt fan av) kommer vara spikad och rulla på igen. Skolbänken + hästarna (bara två - BARA! Det känns slappt och rätt lockande just nu) + min gubbe med allt vad det innebär med hushållssysslor osv.
   
  Min bil kommer i sommar få sig ett litet facelift. Kul att han blir representabel igen (vilket han nog inte har varit de senaste 20 åren). Nu har han fått fina bakljus (ska bara få tag i ett helt lyktglas med), vindavvisare och turbogrill. Sen ska rosten slipas upp (IGEN, gjorde det förra sommaren men sket i rostskyddet = bara att göra om och göra rätt för nu är han oreangebrun i skärmkanterna igen), och sen takvingen med bromsljus. Han kommer blir rätt trevlig att titta på sen. Jusste, glömde nämna att han ska tvättas med, och antagligen poleras (det är sååå tråkigt! Hoppas gubben min blir sugen och gör det åt mig, haha!).
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.