• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det känns som söndag...

  Men det är det inte! Fortfarande helg och ytterligare en helt ledig dag imorgon - DEN känslan! :D
   
  Jag hade tänkt att ha kvalitétstid med datorn ikväll, men så ställdes det krav på att slänga ihop en paj. Så det är bara att sätta sig i bilen och ragga iväg till affären för att inhandla lite bär med mera. Trevlig lördagskväll, allesammans!
   


  Kommentarer
  Katrin Skoog

  fin blogg! :)

  kolla gärna min och lägg en kommentar! :)
  OBS! ny header kommer imorgon eller på måndag! :)
  kraaam!

  2013-04-06 @ 22:07:19 | URL: http://kaatrinskoog.blogg.se/
  Amanda - Webrider

  Tack för den fina responsen!

  Exakt, tar man hand om hästens kropp på bästa sätt håller den längre och då är det inga problem att rida och tävla på högre nivå även när åldern börjar komma. Lyssnar man bara på vad hästen säger hela tiden om hur dom mår så kan man gott hålla igång dom så mycket man bara kan ända tills kroppen börjar ge med sig just pga hög ålder! :)

  2013-04-06 @ 23:13:02 | URL: http://amanda.webrider.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.