• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dag två vecka femton

  Jag tänkte verkligen försöka hålla mitt "ridschema" som jag satte upp den här veckan och än så länge känns det vettigt upplagt. I eftermiddag (hinner nog bli kväll) står det galoppintervaller och dressyr på schemat. Jag tror inte jag behöver nämna vem som kommer gå vad. :P
   
  Men innan dess blir det lastbilsutbildning där vi idag bland annat ska gå igenom säkerhetskontroller. Jag är verkligen helnöjd med detta val jag gjorde och ibland undrar jag varför jag inte valde det tidigare. Iofs är det en åldersgräns på 21 år och det hade jag inte varit förrän nu (eller jo, under halva utbildningen om det var förra året), så det är väl inte så farligt ändå. Hade man däremot valt det som linje på gymnasiet är det 18 år som gäller. Det kommer bli bra, det här! :)
   
  För den som undrar så är vi faktiskt hela fyra tjejer (ska bli fem), fast uppdelat på både lastbils- och bussidan; 2 + 2. Det var en snubbe som inte dök upp och då kallades en reserv in (som inte har börjat än) och det skulle också vara en tjej, har jag för mig. Kul med lite blandat!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.