• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • BRA DAG!

  Jag har haft en skitbra dag hittils och det känns så bra med tanke på torsdagens mindre bra dag. Igår lät jag hästarna vila. Kände inte för att ut och rida i skitväder när jag dessutom hade en dålig dag tidigare = lätt att falla in i samma skit igen. Så istället gjorde jag andra grovsysslor som att tömma boxen och fylla på med fräsch spån och så hade vi en mysdag på det.
   
  Idag har jag ridit och Pärla var PERFEKT idag! :D Framåt, lyhörd och arbetsvillig. Vi red en del i galopp med tempoväxlingar och avbrott och så fick hon jobba lite i traven. Så nöjd med henne idag :):) 1 h.
   
  Aleccis och jag tog det ganska lugnt med mycket skritt och en del trav. Bara en galopp i vardera galoppen precis innan vi travade och skrittade av (hon tyckte givetvis att galoppen var det bästa på hela turen, haha). Hon var fin i början men sen red vi där vi blev jagade av älgarna och då var hon spänd sen. Men som sagt, inget ansträngade men trevligt, och jag kände att vi behövde en sådan runda för vår relations skull ;) 1 h 15 min.
   
  Igår fick jag mail angående mina starter imorgon, men det löste sig sedan och blir som jag planerade/anmälde. Angående morgondagen så kan hon inte ha det bruna HV-poloschabraket för det var för litet för sadeln... Typiskt. Så det får bli ett annat.
   
  Efter att jag hade ridit så smörjde jag morgondagens grejer, men det blev bara mer och mer och mer! Skönt att ha det gjort i alla fall. Föressten så kommer vi imorgon för första gången någonsin tävla utan hoppgjord. :( -.- Har inte hunnit köpa någon än, så det får bli en vit tyg-gjord. Blä på det, och det kommer sååå INTE matcha resten av oss, vilket inte heller min hjälm gör men skitsamma. Imorgon är vår årsdebut (klubb gills inte)!
   
   
  Jag har ju bara tre (hela) sommardäck, och slängde på två av dem igår (mycket godkänt och lagligt, yes). Men så fick jag låna två av min kille som i sin tur hade fått dem av en bekant. För det första var ju asen bara 14" vilket innebär att de passar bara bak på min bil (har något så modernt som ABS på honom = behöver minst 15" däck) och vart satte jag mina sommardäck - jo BAK för att kunna ha hans däck fram = slita mindre på dem. När jag fyllde i lugft i dem så märkte jag dessutom att de inte höll luften och var rätt så värdelösa så det blir till att köra med dubbdäck fram och sommardäck bak, samt sommardäck på kärran imorgon. Bra där! (y)
   
  Efter lite bläddrande på internet så fann jag två sommardäck i nästan rätt dimension och tuffade iväg och köpte dem. Så nu ska jag "bara" få tag i någon som kränger däck jävligt billigt. SEN är vi redo för sommaren, tjoho!
   
   
  Nu ska jag ta kontakt med min co-rider så att hon får lite information om morgondagen, fast allra, allra först blir det käk. Hejhej!


  Kommentarer
  Lina

  SV: Fast det var ju inte riktigt hela sanningen.. Jag känner Hanna. Men skitsamma!

  Svar: Jag förstod det, och nej du har inte fått hela sanningen.
  vinna.blogg.se

  2013-04-13 @ 22:08:44 | URL: http://olinao.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.