• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Barbacka

  Red Aleccis barbacka idag, och det var exakt två månader sedan sist. För sist så kanade jag ju av och blev trampad på och sen dess har jag suttit i läderfotöljen på hennes rygg. Behörigt avstånd ner till både marken och hovarna, alltså ;) Nejdå, men idag provade jag igen och mjorå. I början kändes det faktiskt att det satt något där långt bak och störde oss. Aleccis var inte så stabil som hon brukar och jag blev direkt stressad(?) av att hon blv sådan. Vi tillsammans var inte så lugna som det var före vår lilla incident och tyvärr så är det ju lätt hänt att det blir en tråkig känsla efteråt.
   
  Så vi styrde iaf in på LP och eftersom jag sms:ade med min goda vän Marielle så ringde jag ut henne med kameran i högsta hugg. Hon var bättre, i slutet ganska trevlig faktiskt, där inne men jag kom inte till någon bra ridning idag. Har så svårt att koncentrera mig med :P
   
  Här är tre av mina favvobilder (än så länge), fler kanske dyker upp framöver.
   
   
   
  Sen har vi då en bild som fick mig att garva, men det är egentligen inte kul. Jag har ju fruktansvärda problem med att hålla fokus. Det GÅR INTE. Kan inte alls hålla mig koncentrerad under lite längre tid utan börjar tänka på annat. Den här bilden är verkligen mig i ett nötskal, kolla bara!
   
  Alla bilder är alltså fotade av Marielle.


  Kommentarer
  Thea

  Fina bilder!
  Kolla gärna in på min blogg :)
  //Thea

  2013-04-27 @ 19:50:57 | URL: http://theas.webblogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.