• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bara ridupdate idag

  Över till dagens ridning.
   
  Började såklart med Pärlisälsklingshästen (Favorisering?, Va, JAG?! Hähä). Vi red barbacka med D-ringsbettet med kopparrullar och det tog väl ungefär halva passet innan jag börjde rida. Då släppte hon på fint men hon blev inte allra finast förrän precis i slutet. Vi red ju då barbacka och hon hade inget täcke, schabrak eller annat "skydd" så gissa hur mycket det "killar och sticks". Vi hann inte ens skritta några hundra meter innan det började. Inte så skönt kanske, men då är det minsann vååår! Pärla bjöd mig på en sjuhelsikes träningsvärk när vi var klara, tack för den... Vi var ute en dryg timme.
   
  Red Aleccis sen och vi skulle dressyra idag också, men jag ville inte nöta böjda spår då vi gjorde det igår (och det var mer eller mindre det enda vi gjorde). "Dressyrängen" var fortfarande mjuk och geggig så jag provade med den vi red på igår men det gick inget bra... Kände mig som en treåring som ville slänga över tyglaran till ridläraren och istället sätta mig i sandlådan ungefär. Men istället för att ge upp så fick det bli grusvägen. Rakt fram i galopp; fram och tillbaka, fram och tillbaka. Då var hon faktiskt fin! Ibland var hon mindre fin (skogsfan till att ta fokus från mig), men det var mycket, mycket bättre på grusvägen än på ängen. Sen travade vi av och då var hon med fin. Det låter inte som vi gjorde så mycket, men det blev ändå en timmes ridning av det.
   
  Pärla efter en barbackatur tidigare i (v)år.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.