• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • BARA FÖR ATT JAG HAR HEEEELG! :D

  Jajamän, och kan man fira det bättre än att gå upp klockan 7? Nej, men ska starta dagen (efter frukost, datorn, osv, osv) med att hoppa lite med Pärla idag tänkte jag. Eftersom jag är fri idag och jag vill ha några dagar mellan hoppningarna för Pärlas skull (hopp idag och tävling på söndag) så blir det bra såhär. Blir kul! Jag tänker inte försöka filma, eller ens ta med mig kamera, för nu vill jag inte ha fokus där utan bara på mig, hästen och oss.
   
  Sen blir det Aleccis och på schemat står det klart och tydligt att vi inte ska dressyra. Frågan är om jag ska passa på att hoppa den tokstollan med... eller om jag ska ge fan i det och hålla mig i skogen med henne? Får se, beror på vad jag har lust med sedan när det är dags.
   
  Förresten!! Att jag får sällskap med mig på söndag! LYCKA :D Visst gillar jag att åka själv (ingen som klagar på tiden, ingen som fryser, jag får bestämma allt själv osv), men det är himla trevligt med sällskap och så har jag helt plötsligt två extra händer ;) Dessa går att använda till hästparkering bland annat - hur smidigt? Och så kan man även plantera en kamera i dennes nävar (a)
   
  Bratteborg 2008, gamla ridbanan - på söndag köööör vi! (Dock är tävlingen flyttad till inomhus men det kvittar ju - iaf när man åker Pärlahäst. De har bytt ut underlaget till fibersand och det ser jag fram emot att prova, då jag har för mig att jag inte har ridit på det innan.)


  Kommentarer
  mlie

  vilken härlig bild :)

  2013-04-11 @ 16:37:18 | URL: http://mlieaxelsson.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.