• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Apr. 19, 2013  Aleccis har dragit av sig en sko så det blev ingen ridning idag. Typiskt... Istället blev det frisering av man, öronludd och svans (lugg och hovskägg är en dödssynd att röra, oavsett ras). Visst syns det att luggen börjar ta sig? Fint! Manen ville jag ha skitkort, och så har jag några dagar på mig att fixa till det som inte duger, men är ändå rätt nöjd med den. Hon ser/såg dock ut som en valack först haha, men när ögat vänjer sig ser hon större ut och visst ser hon lite mer "tävlingshäst" ut? :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.