• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Andra april - första dagen på resten av mitt liv, yeah!

  Och jag som tänkte sova hyfsat tidigt igår för att var pigg och utvilad idag... Jahopp, blev det så eller? Haha. Första dagen på utbildningen idag då! Blir kul :) Ska därefter göra lite ärenden och sist på listan hamnar tyvärr hästarna. Får se om jag hinner rida någon, eller inte.
   
  Äsch, det får räcka så. Det kommer i alla fall bilder under dagen. (Ja, jag har vääärldens soppatorsk på idéer och har haft det ett tag. Blir därför inte så rolig uppdatering.)
   
  HAHAHA - mååånga klockrena bilder har jag kollat igenom och fann några extra passande bilder ur gruppen "The Typical Volvoraggare". Så kul!
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.