• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis igår

  Jag tänkte rida dressyr igår med Aleccis men när vi kom ner till favvo-ängen där vi brukar hålla till så var det jättejätteblött. För blött och mjukt faktiskt. Så vi tog oss till en annan äng som har varit snöfri gansla länge och även har hunnit torka upp. "Problemet" med den är dock att den är brant. Det är en backe på i stort sett hela ängen, så vi hade inte så mycket plant utrymme att vara på. Därför höll vi oss på en halvstor volt och red runt. runt på den.
   
  I trav ställde jag henne inåt och utåt och i galopp gjorde vi lite tempoväxlingar, men jag lät henne även rulla på i lugn galopp medan jag stod i lätt sits = FIN HÄST! Hon låg kvar skitbra och ökade inte alls. Sen tog vi runt fem varv i förvänd också. Det var lättare för henne att hålla vänster galopp i höger varv för det orkade hon hålla hela tiden, men i höger galopp i vänster varv så orkade hon inte riktigt utan bröt av en gång. Men vilken skillnad det har blivit på henne!
   
  Tänk om jag, den 25 juli förra året, hade vetat hur mycket ben hon vill ha - vad jag hade varit förvånad! Men jag sa ju att jag ville lära mig rida och snacka om att jag har fått lära mig mycket på dessa månader, men det är mycket kvar.
   
  Om hon bara hade varit såhär fin och ridbar även när det är hinder framme..!
   
   
   

  Avskrittning i solnedgången, mys!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.