• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis = dyr igen (:

  Åh så fin hon var idag! Vi hade återigen ett stressat utgångsläge (har kommit i någon stress-svacka vilket är jobbigt som fan), men så tog jag hjälp av gramanen. Att använda gramanen innebär för mig att jag får stadiga händer vilket ger en trevlig mun. När hon då släpper efter kan jag fokusera på andra delar som t ex skänklar och säte. Efter en stunds ridning är hon därför riktigt skitfin! Jag har även förstått vilkten av en bra ytterskänkel. Idag var det nog min bästa kroppsdel! Nöjd! Nu ska jag "bara" minnas detta till nästa gång...  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.