• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vilodag för hästarna

  Pärla ska vila både idag och imorgon, lördag. Hon gick hårdare igår och blev faktiskt till och med ganska svettig. Så det gör bara henne gott. (Synd bara att hon ska vila när det är helg, men just denna helgen gör det inte så mycket.) Jag har dock abstinens vad gäller A. Jag vill så gärna ge henne sin del och sin motion, men ibland så får man prioritera om när det är mycket på schemat. Dessutom är det ju bättre hon får ta det försiktigt nu och bli helt bra innan det är dags att i framtiden "pressa" kroppen. Jag hoppas på att hon är den PANGhäst jag tror att hon är! Det kan bli himla bra. Jag trivs verkligen jättebra med henne. Finhästen! (Men även om det är tanken att bli min framtida stjärna, så har Pärla såklart fösta platsen. Då, nu och alltid... Oavsett vilket stall hon kommer stå i och vem som kommer pyssla och rida sen... Hemska tanke :( usch.)
   
  Jag vill så mycket, och helst allt med det samma. Men det är ju ett vinnande koncept att ta det lugnt och vänta på rätt tid. (:
   

  SM 2008. (Mor ser inte allt för munter ut, haha) ÄLSKLINGSHÄSTEN! :')
   


  Kommentarer
  Sara

  Du får gärna länka bilder på ponnyn, jag hittade den inte här på din blogg :/

  2012-09-28 @ 21:43:44 | URL: http://mingus.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.