• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tagg, tagg, tagg

   
  Godmorgon! Känner att det är väldigt roligt at gå upp tidigt (njae). Sitter just nu och käkar frukost. Men om en stund åker jag hela 4,5kmveckans jobb. Båda hästarna gjorde vad de skulle igår och det finns väl inget direkt att klaga på. Tanken är väl att Pärla ska stå idag. Så min eftermiddag blir lugn. Inte för att det är så stressigt att rida henne direkt men jag tar det som sagt lugnt med henne och vill inte fresta kroppen mer än nödvändigt. Det var väl allt för nu kan man säga. Tjngeling!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.