• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • T-R-Ö-T-T

  Ojojoj, det har varit fullt fart efter jobbet, precis som jag har skrivit i "förebyggande info", eller vad man ska kalla det.
   
  Efter jobbet åkte jag hem, sprang ut till stallet och fixade allt där (mat och vatten) och sen så skyndade jag in, bytte om, slängde in jobbarklädderna i tvättmaskinen och så åkte vi. Vi hann faktiskt åka iväg innan fyra (ca 15.57 haha), tankade och därefter var det idiotkörning upp till Jönköping.
   
  I Charlies var det KNÄKAFULLT! Parkeringen var smockfull och där inne var det typ som det är i Ullared under högsäsong. Jag sprang på en tjej som bor uppåt i landet (kommer inte ihåg var) som jag har träffat under NF-SM tidigare år då hennes ponny och min förra ponny Mellonie är halvsyskon. Så snacka om att jag blev förvånad! :) De hade åkt en bit och gjorde detta besök till en "heldag" (efter skolan).
   
  Jag irrade runt där i halvstress med en uttråkad pojkvän hack i häl. Jag fann ett träns jag blev kär i men tyvärr fanns det bara i storlek ponny! Ååååh... Störande. Så jag kom ändå ganska lindrigt undan. Totalt 375 kr för två par ridbyxor, ett par korta chaps, ett par ridvantar och ett pannband. Jag har tänkt att fota och visa framöver (när jag har tid!).
   
  Men det blev allt annat än billigt på Biltema. Uää. Fick ju anmärkning på avgasvärdena så fick köpa en ny katalysator (700kr) och så en styrled, en dunk (att kånka vatten i under vintern), och lite annat smått och gott. Det gick på nästan 1200 kr.
   
  Vi besökte även Rusta men där blev det bara tvåsiffrigt (30?), och Ikea där det blev någonting runt 150 kr.
   
  Dessutom åt vi pizza när vi kom hem, så där gick det åt en del pengar med.
   

  (Det blev ett av Charlies egna pannband, dvs inte Swarovski ^^)
   
  Att göra av med pengar har jag aldrig haft svårt för, haha. :) Aja, jag är ändå nöjd att det blev mest nödvändiga saker i Charlies iaf (och även på Biltema. Bilen måste ju va redig med.)
   
  Nu blir det lite fredagsmys och sen ska jag sova. Imorgon ringer klockan 07.00! :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.