• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sämst!

  Jag är verkligen helsämst på att följa mina egna planer... Men allt blev ju nästan som det skulle. Förutom att A fick stå (dör hon inte av) för det började bli mörkt så jag orkade inte dra på massa reflexer och klockan drog iväg så det skulle bli helfel med mattiderna. Men jag red iaf Pärla. Min BÄSTA. Hon är för övrigt på väg tillbaka! Pigg och glad, drog på lite ibland (ja, lite lite trav var jag bara tvungen att prova). Men de där hemska älgflugora får man ju tuppjuck på! De är äckligt störande... Imorgon ska jag ut direkt efter jobbet och inte hamna här i två timmar först. (Jusste, jag köpte just en hästgrej med. Begagnad. Så nu har jag hela 27 kr kvar till lönen, wooohooo... Dessutom är det ingen nödvändig grej - det är till tävling. Haha, lönt va?! Vi ska ju ändå inte tävla på typ ett halv år. Eller jo, med Pärlis senare i höst/vinter om allt är som det ska. Frågan blir bara hur hon klär i den färgen..?)
   
  Tjöt, tjöt. Det är mest för att fylla ut lite. :)


  Kommentarer
  Retard Riders- Martina

  SV; Haha jaa, lite så.. Men ändå var det bara vår tredje tävling! :D

  Svar: Shit va ni kommer bli riktigt bra sen! :)
  vinna.blogg.se

  2012-09-19 @ 13:06:24 | URL: http://RetardRiders.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.