• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Publik idag då

  Det är fyra klasser idag (lokal hopptävling för stor häst) och jag tänkte väl se på de sista. Så jag avvaktar lite innan jag tar mig in till anläggningen. Det hade varit så jäkla kul om A kunde vara frisk för då hade vi ju kunnat starta idag. Men så är det ju inte och det gör faktiskt inte så mycket. Hellre en frisk häst och kunna kämpa framöver, än att gå ut för tidigt (innan jag visste att hon var skadad) och göra det värre. Det ska ändå bli kul att kolla på tävlingen och se lite vilken nivå de olika ekipagen ligger på, när de tävlar på denna nivån. Kul, kul.
   
  Jag var ute nyss och fixade stallet (bytte vatten och gav dem mat). Under dagen ska de få en rundbal med hösilage (det vankas vinter!) och det känns bra. Då kan de äta betydligt mer och under bättre tider (dvsv mer eller mindre hela tiden). Det är förståss främst A som behöver äta mer. Pärla klarar sig på ganska lite faktiskt, hon är så lättfödd. Men det blir bättre för dem med fri tillgång för då kan de lägga upp måltiderna och magen håller sig på "halvfull-nivå" mest hela tiden. Awesome!
   
  För övrigt så är det snart bara två veckor kvar tills jag kan börja skritta A från ryggen. OM jag längtar? :) Sedan blir det ca två veckors uppsutten skritt och därefter återbesök. Jag hoppas såklart på det allra, allra bästa.
   
  Det var väl allt för nu kan man säga. Jag ska se hur långt de har kommit på tävlingen (tacka vetja equipe.com!).
   
   
   
  Bilderna är för någon vecka sedan, drygt. Pärla var fortfarande oklippt (fluffmonster ^^).
   
  Förresten, idag var det bättre väder. Uppehåll och solen sken faktiskt lite innan(!). Skönt, då kan hästarna torkar till. (De var faktiskt torra, så det har nog inte varit så blött inatt.)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.