• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nytt utséende!

   
  Jag provar mig fram lite. Som sagt är jag långt ifrån bra på detta med koder, design och olika typer av redigering, men jag har nu alltså lyckats få till något. Om det är bättre eller sämre än innan..? Det vet jag inte. Men jag ville få ner textstorleken på inläggen och eftersom jag inte visste vart jag skulle ändra i stil/kod-mallen (vilken det nu är) så bytte jag mall helt och hållet istället. Så nu är alltså textstorleken nere på en bättre nivå, men helhetsintrycket är sådär. Så jag får väl se hur länge jag orkar med det innan jag gör ett nytt försök. Jag har en del frågetecken i skallen, men detta är ju helt nytt för mig. Så det får bli lite halvdant helt enkelt. :) Headerna har jag dessutom redan tröttnat på, men den får hänga med tills jag orkar göra en ny. (Jag har bildbrist på A!)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.