• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lite av varje

  Efter jobbet åkte vi in och köpte en bäddmadrass, foder, fyllde på mobilen och köpte lite frallor och frukt till jobbet. Sen tog jag på mig full höstmundering (dvs regnställ) och gick ut till stallet.
   
  Jag och Pärla red, som jag tidigare nämnde, ett barbackapass. Det var mysigt, trots skymning och duggregn. Hon var rätt pigg vilket såklart både är på gott och ont. Hon kunde få för sig att bli lite springig ibland, men annars tycker jag att hon var helt okej. Vi galopperade lite och jag har bara två ord att säga om det: GLAD HÄST! Haha, vad hon tryckte på en gång (vilket inte var fullt vad jag bad om, haha) och det märktes att hon njöt. Finhästen :') Efteråt spolade jag benet lite med kallvatten och nu hoppas jag att de hinner torka till ordentligt innan nästa regnskur.
   
  A fick vila helt och hållet. Känns inte helt fel, då hon ändå rör sig i hagen så jag behöver inte ha allt för dåligt samvete. Hon ger fortfarnade ett glatt och frsächt intryck så hoppet lever vidare. :)
   
  Nu har jag precis betalt lite räkningar (och parkeringsboten jag fick). Jag vet inte hur jag ska lyckas klara mig (framför allt bensinpengar) men det måste gå.
   
  Klubbmästerskapet i JLFF (Jönköpings läns fjordhästförening) går samma dag som den lokala hopptävlingen för ponny är på anläggningen här i stan (hemmaklubben). Lite surt då det först skulle vara varsin helg och det hade varit bra med en mindre "kom igång"-tävling före det var dags att kunna kvala till Fjord-SM. Men aja, inget att göra åt. Det blir till att välja helt enkelt...
   
  Det var en sammanfattnig av denna tisdag. Imorgon är det onsdag = mitt i veckan = lillördag = jag hoppas att det blir en bra dag och att jag är piggare då. Dessutom skulle det inte sitta fel med en TORR dag. Men sådan tur lär jag inte ha. Vem vet, det kanske är dags för en barbacka-vecka den här veckan? :P
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.