• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kvällsmys i stallet

  Kom ganska precis in från stallet. De fick kvällsmat senare idag och det fanns en anledning till det. Det berodde helt enkelt på att de stod inne en stund under eftermiddagen och fick även då hösilage mer utspritt. Så därför tänkte jag ge dem maten senare nu. I och med att de som sagt stod inne tidigare så var jag även ute och mockade. Det var rätt mysigt faktiskt. Särskilt när jag nästan var klar. Hästarna tuggade nöjt och jag ville nästan inte lämna dem. Mysfaktor nivå big-big. :)
   
  Men när jag kom ut från stallet blev jag förvånad... Jag kände det även när jag gick mot stallet tidigare, men reagerade inte så mycket. Det gjorde jag när jag gick ut igen. Det luktade nämligen som raketrök/fyrverkerirök. Varför och vart det kom ifrån har jag ingen aning om. Känns inte sådär megatryggt om jag säger så... Gick runt lite och drog in lukten. Kollade i garaget som är vägg-i-vägg med stallet men fann inget misstänkt. Lukten fanns till och med ett tiotal meter från stallbyggnaden, och därefter avtog det. Skumt...
   
  Jag hoppas på det bästa och antagligen är det väl någon "krock" av luft/dofter och kanske vissa ämnen som har gjort att det luktade så. Men vet inte, bara gissar. De kan i vilket fall inte bli innebrända tack och lov (åå vad jag målar upp skräckscenarier och skrämmer upp mig själv...)
   
  Imorgon ska jag tillbringa en viss del av min dag som publik på en lokal hopptävling. Jag ser fram emot det, även om det lär bli både kallt och "träsmak" i röven. Därefter blir det ridning av Pärlahäst och beroende på vädret även en promenad med A. Det blir nog bra. Synd bara att vädret visar sin mest sorgsna sida.
   
   

  September för två(?) år sedan. Jag och Mellonie. Lite skillnad på väder (:
   


  Kommentarer
  julia

  Sv; jaha, då förstår jag! Vad händer idag?:)
  Kram

  2012-09-23 @ 00:40:05 | URL: http://juliaroz.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.