• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jag är slö

  Kom hem från jobbet. Åt något sjukt äckligt, nämligen begagnade frasvåfflor som hade legatt framme sedan igår, med gårdagens grädde och sylt. BLÄ! Det var som knäckebröd och jag har ju ätit godare saker... Men jag orkade inte göra något, så tog bara det som fanns framme.
   
  Drog ut till stallet. Vid 18 skulle det komma några och kolla på en sadel. Det blev inget köp då den troligtvis var för smal. Men innan dess skulle jag göra klart i stallet, men eftersom det (precis som det även gjorde härom dagen) blev senare och senare så struntade jag i A's promenad. Vill inte rubba mattiderna allt för mycket. Så fuskar hellre med den, än med maten. (Det blir så tight inpå med kvällsmaten om de får hösliaget för sent.) Men jag tömde lite av spånen och la in ny spån, samt gjorde det vanliga: bytte vatten och hämtade hösilage.
   
  De som kom och kollade på sadeln hade faktiskt även dem köpt en häst på samma ställe som jag köpte A. Så då fick jag ju höra ytterligare en del. (Jag är ju inte trög, men visst är det intressant att få höra mer från olika håll.) Men jag vet ju om att jag gjorde en chansning och i deras fall (i och med att de köpte en oinriden häst) så gjorde de ett bättre köp (dvs frisk häst), än vad jag då gjorde.
   
  Men som jag har skrivit tidigare (http://jessicawilhelmsson.blogg.se/2012/august/ligger-lagt-framover.html) är jag medveten om att jag inte får en bra häst för de pengarna jag betalade. Vi får helt enkelt se hur det blir framöver.
   


  Kommentarer
  julia

  Hej, söt blogg du har:) tävlar du ofta?
  Kram

  2012-09-21 @ 08:50:24 | URL: http://juliaroz.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.