• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hemma från jobbet


  ... och skulle bara hoppa in på datorn för att skicka iväg lite bilder på en sadel jag ska sälja. Det är ju helt otroligt att man alltid ska fastna framför datorn när man egentligen "bara ska göra det och det". Jag är bäst på sådant i alla fall. Men alldeles strax ska jag ut och göra dagens stallsysslor, som för övrigt är:
   
  o Hämta hösilage
  o Byta vatten
  o Göra i ordnig och promenera med A, vi tar nog kortisen på ca 2 km.
  o Mata A (hösilage).
  o Göra i ordnig och rida (skritta) P.
  o Mata A och P (kraftfoder).
   
  Jag gissar att det tar någonstans runt 2,5 timme. Så det är ju rätt slött faktiskt. (Usch vad lat jag har blivit! Det är inte kul att ha skadade hästar (eller fd skadade) så att de bara går på halvfart...)
   
  Hejsvejs så länge!
   

  (Bilden: sur ryttare och tittig häst!)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.