• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Guten Morgen!

  Det var SÅHÄÄÄR skönt med en sovmorgon. Jag gick upp vid halv tio och satte mig här för att svara på lite mail och sedan blev jag sittandes här.
   
  Idag ska hästarna gå, båda två. Fast det vanliga då såklart, inget tufft, utan bara den dagliga motionen. Hoppas vädret inte är allt för blött idag. Jag satte faktiskt på A täcke igår. Jag har bara ett i den storleken (det är gammalt - använde det för kanske fem år sedan eller något senast.) Men eftersom jag bara har ett så hade jag tänkt att vänta med att täcka henne tills jag i alla fall har köpt ett till för att kunna byta om det blir väldigt blött. Men jag kände att det var läge för täcke nu. Hon har ju inte alls den typen av päls som t ex Pärla har. Så förhoppningsvis får jag snart tag i ett till.
   
  Annars ska jag nog ta det lugn idag. Imorgon tänkte jag kolla på tävlingarna inne på anläggningen. Det är en lokal hopptävling med lite 90-110 klasser. Kan ju vara kul att kolla in framtida medtävlande. :)
   
  Nu blir det snart frukost och därefter blir det motion för hela slanten. Ha en trevlig dag! :)
   

  Gammal bild på mitt busiga hjärta. Anledningen till att grimskaftet hänger och att grimman är öppen var att hon stack när jag skulle hämta henne, och närmare än såhär kommer man inte när hon är på det humöret. Älsklingshästen :')


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.