• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • GOD LÖRDAG!

  Rise and shine (eller vad det nu heter. Engelska har aldrig varit min starka sida, hehe).
   
  Idag blir det biltävling för hela slanten! Närmare bestämt driftning i Mantorp Park (det är någon final av något slag). Så det blir att ta på sig mycket kläder och hoppas att det inte regnar. (Vi ska äta på Max sen med, nomnom.) Vi ska bara titta, men framöver så är tanken att min pojkvän ska börja tävla i det. (Just för tillfället blir det mest "drifting" när det är snö och halt, eller på blöt asfalt ;) haha!)
   
  Om jag ska vara helt ärlig hoppas jag ändå på att vi är hemma skapligt så jag i alla fall kan gå en sväng med A. Det skulle hon behöva :) Men vi får se. Det är så svårt att veta i förväg hur länge det håller på/hur länge man vill vara kvar.
   
   
  Bilder på olika typer av driftning:
   
   
   


  Kommentarer
  Tuuli Elmgren

  Fin blogg, allt bra med dig idag? (:

  2012-09-29 @ 09:05:29 | URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
  Julia

  Sv; Okej:) Jag själv ska varamed familjen, sova över hos en ompis & kanske åka till stallet!
  Vad händer sen ikväll?
  Kram

  2012-09-29 @ 10:25:29 | URL: http://juliaroz.blogg.se
  elsa

  SV: Ja det är han verkligen, dock hade han nog helst valt bort dressyren helt om han fick välja men, den behövs ju också;)

  2012-09-29 @ 14:12:47 | URL: http://ezzaaass.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.