• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fullspäckad helg!

  Fredag, fredag, fredag. Det tråkiga med en fullspäckad helg är att tiden går så himla fort, men även att det inte blir någon sovmorgon... Hua, det hade jag verkligen behövt. Men istället blir det grej, på grej på grej. Jag tar en dag i taget, men först och främst är det ju då grejer vi ska iväg på. Men jag hade även tänkt att göra om på bloggen lite. Tycker det är tråkgit så den är nu och texten är så himla stor i inläggen = fult. Jag är dessvärre nästan helt bortkommen vad gäller kodning och sådant, men jag får väl göra ett försök helt enkelt. Sedan ska jag även hinna maila lite bilder och innan vi åker måste jag såklart mata och vattna hästarna. Det blir stress, stress, stress. Men det gäller att hålla ett högt tempo medan man är ung! :)
   

  Njae, inte för min del - än och dessutom är det en hel jobbdag kvar (:


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.