• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Födelsedagskalas avklarat

  Hästarna fick stå inne efter att jag hade ridit Pärla. Tyckte de kunde torka till ordentligt innan jag släpper ut den. Men ska alldeles strax släppa ut dem igen. Dessutom torkar ju täckena snabbare när de har dem på sig, än om jag skulle hänga upp dem i mitt torra, blöta stall. Då torkar de aaaaaldrig. Båda hästarna var i alla fall helt och hållet torra under täckena, så de fungerar (haha). :)
   
  Jag ser fram emot morgondagen och en ny ridtur med Pärlis. (Troligtvis även då med knallrött(?) regnställ och vinterkläder under. Men jag frös inte och var helt torr = värt!)
   
  Kärlekshästen och jag, Lenhovda april 2008. Vinst i båda starterna - LYCKA! :)


  Kommentarer
  Bangkok Ryttaren

  Så söt, hon ser ut som ett litet troll! :)

  2012-09-24 @ 05:29:46 | URL: http://bkkryttaren.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.