• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bra hästdag

  Nu är jag trött! Det blev inte så tidigt då jag ville se de sista klasserna. Egentligen borde jag ha ridit innan, men det tänkte jag inte på förrän det var för sent. Så sköt upp det till eftermiddagen och jag gillar inte att skjuta upp ridningen!
   
  Jag kollade i alla fall på en 1m- och en 1.10meters-klass. Man märker väldigt tydligt att på denna nivån är de som inte vill/kan eller håller måttet för att gå vidare. Det är en hyfsat låg nivå, men där toppen är rätt tighta. I startfältet finner man allt från ungdomar till stela tanter. Helt klart är det underhållning och intressant att se alla olika stilar på både ryttare och hästar. Dock var det inte så jättemånga vägringar, om man jämför med till exempel lokal nivå på ponny. Det tråkiga är dock att det är så fruktansvärt kallt där inne. Det blir som en termos - fast tvärtom (kylväska kanske är bättre jämförelse?).
   
  När jag kom hem åt jag lite (och eftersom jag hade ätit massa godis mådde jag jätteilla och var helt proppfull i magen, blääk) och sedan tog jag mig ut till stallet. Pärla fick en lugn tur runt flugebyrundan. Magkänslan sa att något inte var helt okej. Ååh vad jobbigt det är att "leta" fel. Hon var inte halt - jag hoppade nämligen av och sprang med henne flera gånger. Hon kändes inte heller halt, men ändå var det något min hjärna "letade efter". Vi tog det i alla fall lugnt och det kändes bättre efter lite trav = mjukare häst? A och jag tog en skrittsväng på 40 minuter. MYS. :')
   
  Därefter åkte jag in för att köpa lite grejer till nästa veckas jobb. Jag frågade om min vän Marielle ville hänga på och vi babblade och funderade. Hoppas på det bästa.
   
  Nu blir det alldeles strax sängen. Klockan ringer strax efter fem imorgon. *money money money*
   

  Mellonie, New Forest Mästerskapen augusti 2012, LC, 90 cm, avd B - kanonrunda!


  Kommentarer
  Sara Carlsson

  sv: Tacktack! :)
  Nej Cabi är sju, fast å andra sidan så är jag 19 -så mina ponnyår är redan slut tyvärr.. Men annars hade jag ridit avd.A på honom!

  2012-09-24 @ 00:58:02 | URL: http://carlssonpataket.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.