• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • <3

   
  Undrar hur det kommer kännas... Hur var mina känslor då över huvud taget? Var det kärlek, eller var det bara en stark känsla av att gilla och tycka om? Jag vill inte gråta när hon åkte. Men en gång var det nära. Och när hon var borta började tårarna rinna. Det var ett svek från min sida. Jag kände att jag svek henne - min ponny.
   
  Idag ska jag köra ner och hälsa på och heja på deras debut på tävlingsbanan. De startar en klubbtävling och jag har inte sagt att jag ska komma. Man kan ju aldrig veta om det inbringar mer press och jag vill verkligen inte att nya ryttaren ska känna press. Hon kommer nog ha tillräckligt med press och vara tillräckligt nervös som det är. Vem är inte det på första tävlingen med en ny häst?
   
  Mysponny!

  Detta saknar jag - lös ponny :)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.