• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Veckans upplägg av motion

  PÄRLA: ska ridas varje dag. Hon får en vilodag denna vecka och det blir troligtvis på fredagen, men det kan ändras beroede på om vi ska göra något särskilt eller hur vädret är. Men just nu är det som sagt ridning som gäller mån-tors och i helgen. Vi fortsätter med att rida utan stigbyglar tänkte jag. Det blir så himla mycket bättre så - och varför ändra ett vinnande koncept? :)
   
  A: här blir det ridning två dar - vila en. Så i och med att hon gick i går så ska hon även gå idag. Men imorgon ska hon stå, och därefter rider jag henne två dagar igen (ons-tors) och så står båda på fredagen, för att sedan rida lör-sön. Det blir nog bra. (:
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.