• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • ULLARED!

  Då är vi hemkomna, och har plockat i ordning lite. För min del blev det en hel del (3100+ kr) men ändå kom jag på att jag glömde/glömde kolla efter ett par saker. Aja, det viktigaste fick jag med mig. Snåljåpen inom mig köpte dock vintertäcke i fel storlek till A - pga att de kostade 299:-/st! (Jag köpte två :)) Hon borde ha 145 cm, men dessa är i Pärlstorlek = 135 cm. Såhär ser dock A ut i ett täcke som har storlek 135:
   
   
  Så tanken är att det kanske passar ändå. Över ryggen är det lugnt, frågan är bara om det passar där fram. I värsta fall så får jag ju välja och se vilka (av de 4 vintertäckena i storlek 135 jag har) som passar bäst/minst sämst och låta A få "första valet", medan alla passar på Pärla. På så sätt går det nog att lösa. Annars får jag helt enkelt söka nya täcken.
   
  Fler hästgrejer jag fick med mig var bland annat:
  Transportskydd A
  Fleecetäcke A
  Reflexer P&A
  Borstar P&A
  Lädervårdsprylar
  Hovtjära
  Kylgel (P)
  Äppelcidervinäger (japp; till hovarna)
  Och rejäla vinterstallkläder till mig

  Och en hel del andra grejer; både till mig men även till hushållet. Schampo, balsam, duschcreme, tvättmedel, påsar, lite såser och annat smått och gott. Sånt som går åt helt enkelt. :)
   
  Och även ett nytt bett till A - tredelat! Jag asner inte att jag behöver pelhamet hemma, så jag passade på att köpa med mig ett hederligt tredelat. Det blir upp till bevis om en dryg vecka (eftersom hon blev vaccinerad idag).
   
   
  Det som dessvärre inte är speciellt kul, inte ens i Gekås är detta; nämligen att stå i kö och sen betala, haha.
   


  Kommentarer
  LINNPLINN

  Härligt mycket grejer, precis som det ska vara efter storshopping. Har du/ni långt till Ullared? :)

  2012-10-30 @ 20:18:00 | URL: http://kufisk.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.