• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Trött tisdag

  Det tog faktiskt emot litegrann att gå upp idag. Usch, då blir det nog rätt drygt att jobba då jag redan är trött. Men aja, positiv inställning och fokusera på det som ska göras (och så radion såklart i hörselskydden) så tuffar förhoppningsvis dagen på. :)
   
  I eftermiddag blir det eventuellt lite stressigt igen. Vi ska fira min bror (med släkten) idag och innan dess ska jag såklart rida, men bara en häst då jag som sagt ska rida med syster. Sedan måste jag hoppa in på Netto (hur ska jag komma ihåg det?) och helst vill man ju hinna frsächa till sig lite med en dusch med. Jag dyker upp när det är dags helt enkelt. Och jag tänker inte vara där en sekund längre än till klockan 21. Jag måste sova runt 22 - det är inte okej att bara sova runt sex timmar. Det håller inte i längden.
   
  Imorgon ser det lugnare ut, tack och lov! Jag behöver ta det lite lugnt med... (Fast då ska jag äntigen få rida min Pärlis igen! Det var i lördags sist!)
   
   
  Ha det så bra och håll utkik på bloggen! ;)
  För sen är det dags - To drop the bomb.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.