• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Trodde jag skulle få det lite lugnt

  Efter jobbet hade jag en lugn kväll framför mig. Jag skulle bara klippa A, rida Pärla, planera middagar tom ca en vecka framåt och handla. Men det var värst vad klockan rusade! Nu sitter jag här igen, bara några minuter innan jag egentligen vill vara klar för att krypa ner och sova.
   
  Det gick i alla fall bra att klippa Aleccis. Då blev jag lite småsur (inte utåt) på Pärla. Vafasen, det är ju bara för henne att se och lära! Grr, haha. (Pärla är ju som bekant en odåga att klippa!) Jag klippte henne i en sådan där ful halv-variant, och benen och huvudet har som vanligt kvar pälsen. Det är ju onödigt att ta all päls då hon behöver lite mer och dessutom inte ska gå på full effekt i vinter. Så det blir nog bra, denna mellanvarianten. Hon stod still hela tiden och det enda hon "gjorde" var att ge mig en blick när jag närmare mig huvudet. Den sa ungefär: "Är du säker...?". Så som sagt, inga problem vilket var jätteskönt! :)
   
  Därefter red jag Pärla, och sen fick jag bråttom. Jag ville hinna in till Maxi innan klockan 19 för att hämta ut ett paket, så lite stressigt blev det.
   

  Min sambo Emil och jag. Vi firar snart fyra år tillsammans!
   
  Nu är i alla fall kyl, frys och skafferi åter uppfyllt. Det var långt ifrån tomt, men jag jobbar på att göra dessa veckohandlingar som rutin. Det blir bäst och billigast så. Middagar är också planerade, till och med onsdag nästa vecka faktiskt, så det känns också bra att ha lite struktur och planering. Då rullar det på bättre och man behöver inte fundera på vad man ska äta just den eller den dagen, och så är allt fruset = tar längre tid att tillaga. Nu blev det visst bara massa hushållssnack, haha. Jag ska i alla fall alldeles strax krypa ner. Jag ser fram emot morgondagen och jag tror att A kommer vara piggare än sist pga pälsen. :)


  Kommentarer
  julia

  sv; okej, jobbigt:/ jo, jag har haft en bra dag:)
  Vad görs?
  Kram

  2012-10-10 @ 22:05:17 | URL: http://juliaroz.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.