• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • This or that

  Några vanliga this or that, med motivering.
   
  Häst/ponny - Ponny i "sättet" men storhäst vad gäller storleken, att träna och tävla med. A är ju mer som en ponny i sättet än som en "vanlig" storhäst. Storhästar brukar vara så tråkiga och vanliga!

  Dressyr/hoppning - Ofc! Men skulle hemskt gärna vilja bli bättre på dressyr med, och dressyr är inte tråkigt, det är bara det att hoppning är roligare. :)

  Rida ut/rida på bana - Jag har tröttnat på att rida ut. Gör ju ALLTID det. Så det får bli banan. Men skulle aldrig få för mig att bara rida på bana om jag skulle ha det. Länge leve uteritterna!

  Paddock/ridhus - Hmm, det beror lite på väder och vind såklart. Men jag tror att jag har lättare att koncentera mig när jag rider i ridhus (och inte ser massa annat intressant, haha!)

  Träna/tävla - Jag älskar att tävla! Träna är med kul, men att tävla - det är där och då det syns om man har gjort rätt.
  Tävla utomhus/tävla inomhus - Såklart utomhus! Det blir en helt annan sak men då ska såklart vädret vara bra med för att få bästa upplevelse! Inpomhustävlingar är bra framför allt när man bara är publik = lättare att se.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.